Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Annuleringsbeleid

Ergens moeten we een grens trekken... Lees je met ons mee?

Tja, het hoort erbij.. Een annuleringsbeleid! Vooral in de seizoenen zijn we vaak (bijna) leeg qua voertuigen en het annuleren van een boeking heeft dan grote gevolgen voor de planning. Je leest de regels op deze pagina.

Annuleren in het seizoen
Ons seizoen loopt van begin april t/m eind september. Binnen ons seizoen hanteren we een annuleringsbeleid van 48 uur. We hanteren altijd een aanvang van 09:00 uur op de dag zelf, ondanks dat sommige huurperiodes later beginnen. Kortom; binnen het seizoen dien je vóór 09:00 uur, 48 uur van te voren geannuleerd te hebben. Omdat we vaak nee moeten zeggen tegen gasten hanteren we deze tijd streng. We willen niemand teleurstellen!

Annuleren buiten het seizoen
Ons laagseizoen zijn de overige maanden, oftewel begin oktober t/m eind maart. Gedurende deze maanden geldt een annuleringsbeleid van 24 uur van te voren. Hierbij geldt hetzelfde als in het seizoen; wij hanteren 09:00 uur op de dag waarop je huur start. Meld je jezelf vóór 09:00 uur en minimaal 24 uur van te voren? Dan zal dit kosteloos gebeuren.

Wat als ik te laat ben?
In het geval van een te late afmelding houden wij 50% van het totaalbedrag in. Een boeking is bij ons pas definitief wanneer er minimaal 50% word aanbetaald. Gedurende het boekingsproces kun je kiezen tussen 50% aanbetalen, 100% betalen of zelfs 100% + de borg betalen. Welk geval u ook kiest, wij houden 50% van de betaling in bij annulering buiten het beleid. Heeft u meer dan 50% voldaan? Dan betalen wij het verschil terug binnen 5 werkdagen na annulering.

Het is echt hondenweer!
Het weer heeft niemand in de hand. Mocht het weer zeer slecht zijn op de dag dat je gehuurd hebt en wil je derhalve annuleren? Dan hanteren wij een voucher als raincheck. Je ontvangt een voucher ter waarde van 100% van de gehele boeking welke binnen twee jaar na datum gebruikt dient te worden. Vanzelfsprekend betalen we de eventuele betaalde borg gewoon terug. Fietsverhuur Almelo

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo

Verblijf je in het Theaterhotel? Huur jouw tweewieler gemakkelijk via de receptie van het hotel. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptioniste!

Website bezoeken
Huis van bewaring

Huis van bewaring

Slapen in een gevangenis en touren op onze tweewielers... Top combinatie! Vraag de receptie om de mogelijkheden dankzij onze samenwerking!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Erve Henderikshoeve

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de kleine camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Taveerne 't Wetshuys

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo?! Ga eens langs bij Torino in het centrum voor heerlijke chocolade, andere lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Deksels! Lunchroom

Heerlijke lunch en tapas bij Deksels! in Almelo! Een Zuid-Amerikaanse gastvrijheid en kwaliteit met een grote glimlach! Ervaar de ongedwongen sfeer.

Website bezoeken
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport