Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

We zijn er ook voor grotere groepen

En we bezorgen de fietsen eventueel ook bij jullie op locatie

Ben je op zoek naar een groter aantal fietsen, bijvoorbeeld voor je bedrijfsuitje, familiedag, vriendengroep of zakelijk event? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij verhuren ook grotere aantallen fietsen in- en rondom Almelo!

Bezorgen op locatie
Zijn de rijwielen nodig op locatie? Ook dat is gewoon mogelijk! Dankzij onze grote bus en aanhanger combinatie kunnen wij grotere aantallen fietsen op locatie afleveren. Dit doen wij tegen een vast tarief van 20,00 euro binnen de gemeente Almelo en 40,00 euro voor daarbuiten, met een maximale afstand van 20 kilometer.

Onze bezorgservice is gemakkelijk bij te boeken via ons boekingssysteem. Deze zal ook alles geautomatiseerd voor u uitrekenen! Je kunt zoeken naar beschikbaarheid en gebruik maken van dit systeem door je data en wensen bovenin de website in te vullen. Kom je er niet uit of heb je vragen? We zijn het snelst te bereiken via de e-mail; info@fietsverhuuralmelo.nl.

Is combineren mogelijk?
Ja natuurlijk, geen enkel probleem! Je kunt jouw order samenstellen precies zoals jij dat wilt. Zo kun je bijvoorbeeld reguliere fietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen probleemloos combineren. Ook met eventuele accessoires!

Twijfel je over jouw combinatie en wil je graag advies? We staan met onze 125 jaar fietservaring voor je klaar! Neem gerust contact met ons op. Het snelste antwoord ontvang je via de mail.. Stuur een bericht naar info@fietsverhuuralmelo.nl.

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven! Wij hebben een partnership met verschillende accomodaties in en rondom Almelo waar onze producten te huur zijn en met meerdere Almelose ondernemers die graag helpen iets toe te voegen aan jullie bezoek in onze mooie stad! Ook partner van Fietsverhuur Almelo worden? Neem gerust contact met ons op, we staan open voor alle soorten partnerships!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo
Verhuurd onze producten

Middenin het centrum van Almelo dichtbij de prachtige natuur. Veelzijdig dineren, een duik in het zwembad en fietsend Almelo ontdekken; een absolute belevenis in het Theaterhotel Almelo!

Website bezoeken
Erve Henderikshoeve

Erve Henderikshoeve
Verhuurd onze producten

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de mini camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo, middenin het prachtige Nijreesbos!

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

B&B Bij Chantal
Verhuurd onze producten

Winnaar TV programma Bed & Breakfast 2020! Fietsen, wandelen of toeren op de motor in het mooie Overijssel, in de prachtige natuur en binnen 10 minuten in hartje centrum.

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

BG het Lageveld
Verhuurd onze producten

Bungalows met een karakteristieke Twentse uitstraling! Vakantiepark Buitengoed het Lageveld ligt middenin de Twentse natuurgebieden, even buiten de plaats Wierden.

Website bezoeken
Taveerne 't Wetshuys

Taveerne 't Wetshuys
Samenwerking ondernemers

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie of een heerlijk wijntje!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier
Samenwerking ondernemers

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo? Ga eens langs bij Torino Chocolatier in het centrum van Almelo voor heerlijke chocolade, lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Twentse Fiets4daagse

Fiets4daagse
Official event partner

Tijdens de Twentse Fiets4daagse leer je de prachtige Twentse omgeving kennen als nooit tevoren, zo op je stalen ros! Wij steunen dit event al jaren lang met onze servicebus!

Meer informatie
Intocht Sinterklaas Almelo

Intocht Sint Almelo
Official event partner

Een Piet in een bakfiets? Pepernoten in de servicebus? Jazeker! Ieder jaar tijdens de Almelose Sinterklaas intocht verzorgen wij het pepernoten vervoer!

Meer informatie
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport