Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

De Twentse Fiets4daagse

Official partner van het leukste fiets event van Twente!

Wij van Fietsverhuur Almelo en Harings Tweewielers sponsoren de Twentse Fiets4daagse al jarenlang middels het uitlenen van onze servicebus en het snel verhuren van fietsen aan twijfelaars of mensen in nood!

Waar, wanneer en hoe?
De Twentse Fiets4daagse 2023 is van dinsdag 15 augustus tot en met vrijdag 18 augustus. De vierdaagse word dit jaar voor de 73e keer gehouden! De Fietsers vertrekken alle vier de dagen vanaf 08.30 uur vanuit het Theaterhotel in Almelo.

Ook dit jaar kunnen fietsers vier dagen lang drie verschillende routes van 30, 45 en 65 kilometer fietsen door het Twentse landschap. Men kan ook per dag inschrijven. De fietsroute kan in eigen tempo worden afgelegd als men zich maar uiterlijk om 17.00 uur afmeldt. De fietsers krijgen allemaal de route op papier, maar eigenlijk zijn de speciale pijlen langs de route duidelijk genoeg om daarmee de route goed te kunnen fietsen.

Hoe schrijf ik mijzelf in?
Inschrijven voor dit evenement gaat via de website van de organisatie oftewel Almelo Events.

Waar kan ik overnachten?
Wil je graag meedoen maar heb je een slaapplek nodig? Wellicht kun je een fijne plek vinden bij één van onze partners! Je kunt bijvoorbeeld overnachten in het Theater Hotel maar je kunt ook terecht op minicamping Erve Henderikshoeve, B&B Bij Chantal of het Vakantiepark Buitengoed het Lageveld. Al onze partners ontvangen je graag en het mooie is dat dankzij de samenwerking met Fietsverhuur Almelo je hier direct een tweewielers kunt laten afzetten om mee te doen in de vierdaagse!

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven! Wij hebben een partnership met verschillende accomodaties in en rondom Almelo waar onze producten te huur zijn en met meerdere Almelose ondernemers die graag helpen iets toe te voegen aan jullie bezoek in onze mooie stad! Ook partner van Fietsverhuur Almelo worden? Neem gerust contact met ons op, we staan open voor alle soorten partnerships!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo
Verhuurd onze producten

Middenin het centrum van Almelo dichtbij de prachtige natuur. Veelzijdig dineren, een duik in het zwembad en fietsend Almelo ontdekken; een absolute belevenis in het Theaterhotel Almelo!

Website bezoeken
Erve Henderikshoeve

Erve Henderikshoeve
Verhuurd onze producten

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de mini camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo, middenin het prachtige Nijreesbos!

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

B&B Bij Chantal
Verhuurd onze producten

Winnaar TV programma Bed & Breakfast 2020! Fietsen, wandelen of toeren op de motor in het mooie Overijssel, in de prachtige natuur en binnen 10 minuten in hartje centrum.

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

BG het Lageveld
Verhuurd onze producten

Bungalows met een karakteristieke Twentse uitstraling! Vakantiepark Buitengoed het Lageveld ligt middenin de Twentse natuurgebieden, even buiten de plaats Wierden.

Website bezoeken
Taveerne 't Wetshuys

Taveerne 't Wetshuys
Samenwerking ondernemers

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie of een heerlijk wijntje!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier
Samenwerking ondernemers

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo? Ga eens langs bij Torino Chocolatier in het centrum van Almelo voor heerlijke chocolade, lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Twentse Fiets4daagse

Fiets4daagse
Official event partner

Tijdens de Twentse Fiets4daagse leer je de prachtige Twentse omgeving kennen als nooit tevoren, zo op je stalen ros! Wij steunen dit event al jaren lang met onze servicebus!

Meer informatie
Intocht Sinterklaas Almelo

Intocht Sint Almelo
Official event partner

Een Piet in een bakfiets? Pepernoten in de servicebus? Jazeker! Ieder jaar tijdens de Almelose Sinterklaas intocht verzorgen wij het pepernoten vervoer!

Meer informatie
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport