Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Zakelijk fietsen bij ons komen huren

We helpen je bedrijf / school / instelling graag op weg

We werken flexibel samen met lokale ondernemers, scholen en instellingen. Ben je dus op zoek naar een betrouwbare partner die fietsen op locatie kan leveren? We helpen jullie graag op weg!

Wat zijn de mogelijkheden?
Normaliter voor groepen en individuele verhuur hanteren wij een borg en een vooraf betaling van de reservering, maar in het geval van zakelijk huren is dit niet nodig. Wanneer uw onderneming zich bevind binnen de gemeente Almelo en een bekende is voor ons bedrijf kunnen wij overgaan op levering op factuur met een betalingstermijn van 14 dagen.

Optioneel kunt u de fietsen laten afleveren door ons bij u op locatie. Dit kan conform onze vaste tarieven welke te vinden zijn op de pagina 'bezorging'. Vanzelfsprekend is dit geen verplichting; u kunt met uw zakelijke gezelschap de fietsen ook bij ons op locatie in ontvangst nemen. Tijdens het boeken kunt u al deze wensen invullen!

Onze referenties
Als fietsverhuur bedrijf binnen de gemeente Almelo werken wij samen met een aantal verhuur partners die onze artikelen verhuren binnen hun onderneming. Dit zijn onder andere het Theater Hotel Almelo, mini camping Erve Henderikshoeve, B&B Bij Chantal en Buitengoed het Lageveld. Daarnaast werken wij nauw samen met Taveerne 't Wetshuys en Chocolatier Torino.

In het verleden mochten wij meerdere malen onze fietsen inzetten bij de Gemeente Almelo, het ROC van Twente, Stichting Primair Onderwijs Viadere, Theater Hotel Events en Beter Wonen Almelo.

Hoe kan ik zakelijk reserveren?
Voor zakelijke reserveringen kunt u het normale verhuur formulier gebruiken. Vul bij de gegevens uw eigen naam als contactpersoon in en een zakelijk e-mail adres en telefoonnummer. Graag willen we u verzoeken om een duidelijke toelichting te schrijven in het opmerkingen veld óf een e-mail achter uw boeking aan te sturen. Als betalingsmethode kunt u kiezen voor 'Bankoverschrijving'; de reservering zal dan definitief ingeschoten worden zonder (aan)betaling.

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven! Wij hebben een partnership met verschillende accomodaties in en rondom Almelo waar onze producten te huur zijn en met meerdere Almelose ondernemers die graag helpen iets toe te voegen aan jullie bezoek in onze mooie stad! Ook partner van Fietsverhuur Almelo worden? Neem gerust contact met ons op, we staan open voor alle soorten partnerships!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo
Verhuurd onze producten

Middenin het centrum van Almelo dichtbij de prachtige natuur. Veelzijdig dineren, een duik in het zwembad en fietsend Almelo ontdekken; een absolute belevenis in het Theaterhotel Almelo!

Website bezoeken
Erve Henderikshoeve

Erve Henderikshoeve
Verhuurd onze producten

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de mini camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo, middenin het prachtige Nijreesbos!

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

B&B Bij Chantal
Verhuurd onze producten

Winnaar TV programma Bed & Breakfast 2020! Fietsen, wandelen of toeren op de motor in het mooie Overijssel, in de prachtige natuur en binnen 10 minuten in hartje centrum.

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

BG het Lageveld
Verhuurd onze producten

Bungalows met een karakteristieke Twentse uitstraling! Vakantiepark Buitengoed het Lageveld ligt middenin de Twentse natuurgebieden, even buiten de plaats Wierden.

Website bezoeken
Taveerne 't Wetshuys

Taveerne 't Wetshuys
Samenwerking ondernemers

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie of een heerlijk wijntje!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier
Samenwerking ondernemers

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo? Ga eens langs bij Torino Chocolatier in het centrum van Almelo voor heerlijke chocolade, lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Twentse Fiets4daagse

Fiets4daagse
Official event partner

Tijdens de Twentse Fiets4daagse leer je de prachtige Twentse omgeving kennen als nooit tevoren, zo op je stalen ros! Wij steunen dit event al jaren lang met onze servicebus!

Meer informatie
Intocht Sinterklaas Almelo

Intocht Sint Almelo
Official event partner

Een Piet in een bakfiets? Pepernoten in de servicebus? Jazeker! Ieder jaar tijdens de Almelose Sinterklaas intocht verzorgen wij het pepernoten vervoer!

Meer informatie
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport