Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Handige informatie

We helpen jullie graag op weg; daar hebben we plezier in!

De meest gestelde vragen hebben we hier onder uitgewerkt, maar het is vast niet mogelijk om alles online te beantwoorden. Zoek je antwoord op vragen die hier niet gesteld zijn? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons het snelst en gemakkelijkst bereiken met een e-mail naar info@fietsverhuuralmelo.nl of bel ons op het nummer 0546 816 232.

Kan ik gratis parkeren?
Jazeker! Onze locatie is gelegen aan een drukkere straat richting het centrum van Almelo. Je kunt bij ons gratis parkeren, als je geluk hebt zelfs direct voor de deur en anders in ieder geval binnen loopafstand!

En als ik met de trein kom?
Ook zeker mogelijk en heel goed te doen! Zodra je het perron van station Almelo Centraal afloopt en rechtsaf aanhoud in de tunnel, terug naar boven loopt en dan met je rug naar het station de straat in loopt (de Dijkstraat) richting de stoplichten, oversteekt naar de Rohofstraat, deze volledig uitloopt tot het einde en dan linksaf slaat dan ben je binnen 100 meter bij onze locatie. Dit is ongeveer 5-10 minuten lopen! Goed te doen dus!

Onze eigen fietsroutes
Wees niet bang, je hoeft helemaal niets voor te bereiden wanneer je bij ons huurt. We hebben zowel de fietsroutes van het lokale toeristenbureau in huis als ook onze eigen fietsroutes! De routes vanuit Almelo kun je rijden met behulp van de borden en een papieren folder, onze routes werken met een QR code die u kunt scannen op uw mobiele telefoon.

We hebben routes voor iedereen.. Historische routes, routes door de natuur, routes voor kinderen, lange fietstochten, korte fietstochten... Ze zijn allemaal voorradig! Vraag erna bij de balie, we adviseren u graag.

Hoever kan een volle accu?
Wij proberen altijd de betere kwaliteit accu's te bemachtigen voor onze voertuigen. Met een elektrische fiets kun je tussen de 60 en 80 kilometer afleggen voordat je leeg bent en met onze elektrische scooters zo'n 50 kilometer. We geven altijd een acculader mee voor de langere tochten zodat je eventueel nog halverwege kunt laden bij een terrasje.

Hebben jullie telefoonhouders?
Ja, en die mag je gratis gebruiken! Onze telefoonhouders zijn geschikt voor (bijna) iedere mobiele telefoon en ze klikken gemakkelijk op het stuur. Handig voor wanneer je graag wilt navigeren met je mobiele telefoon, gezien de telefoon vasthouden op de fiets verboden is in Nederland. En ja je mag hem écht gratis gebruiken!

Is er een eigen risico?
Wij hanteren een eigen risico bij diefstal van de voertuigen, namelijk 250,00 euro per voertuig. Een deel hier van wordt verrekend met de betaalde borg van 100,00 euro. Bent u van plan om de voertuigen veel te gebruiken om van en naar locaties te fietsen waar u ze vervolgens achterlaat? Dan raden wij aan om een extra kettingslot bij te huren.

U kunt gedurende het boekingsproces er ook voor kiezen om het eigen risico te verlagen naar 50,00 euro per voertuig tegen een betaling van 5,00 euro per voertuig, per boeking. Wij noemen dit collectief verzekeren. We gebruiken deze bijdrage van alle boekingen om bij eventuele diefstal van je voertuig het verschil in eigen risico vergoeden.

Bij schade aan het voertuig berekenen wij het schadebedrag. Naast fietsverhuur doen wij ook in verkoop, onderhoud en reparatie van rijwielen. Wij berekenen het schadebedrag en verrekenen dit met uw borg, met een maximaal bedrag van 100,00 euro per boeking. Het verschil tussen de borg en het schadebedrag betalen wij vervolgens aan u terug. Handige informatie

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo

Verblijf je in het Theaterhotel? Huur jouw tweewieler gemakkelijk via de receptie van het hotel. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptioniste!

Website bezoeken
Huis van bewaring

Huis van bewaring

Slapen in een gevangenis en touren op onze tweewielers... Top combinatie! Vraag de receptie om de mogelijkheden dankzij onze samenwerking!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Erve Henderikshoeve

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de kleine camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Taveerne 't Wetshuys

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo?! Ga eens langs bij Torino in het centrum voor heerlijke chocolade, andere lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Deksels! Lunchroom

Heerlijke lunch en tapas bij Deksels! in Almelo! Een Zuid-Amerikaanse gastvrijheid en kwaliteit met een grote glimlach! Ervaar de ongedwongen sfeer.

Website bezoeken
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport