Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Handige informatie

We helpen jullie graag op weg; daar hebben we plezier in!

De meest gestelde vragen hebben we hier onder uitgewerkt, maar het is vast niet mogelijk om alles online te beantwoorden. Zoek je antwoord op vragen die hier niet gesteld zijn? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons het snelst en gemakkelijkst bereiken met een e-mail naar info@fietsverhuuralmelo.nl of bel ons op het nummer 0546 816 232.

Kan ik gratis parkeren?
Jazeker! Onze locatie is gelegen aan een drukkere straat richting het centrum van Almelo. Je kunt bij ons gratis parkeren, als je geluk hebt zelfs direct voor de deur en anders in ieder geval binnen loopafstand!

En als ik met de trein kom?
Ook zeker mogelijk en heel goed te doen! Zodra je het perron van station Almelo Centraal afloopt en rechtsaf aanhoud in de tunnel, terug naar boven loopt en dan met je rug naar het station de straat in loopt (de Dijkstraat) richting de stoplichten, oversteekt naar de Rohofstraat, deze volledig uitloopt tot het einde en dan linksaf slaat dan ben je binnen 100 meter bij onze locatie. Dit is ongeveer 5-10 minuten lopen! Goed te doen dus!

Onze eigen fietsroutes
Wees niet bang, je hoeft helemaal niets voor te bereiden wanneer je bij ons huurt. We hebben zowel de fietsroutes van het lokale toeristenbureau in huis als ook onze eigen fietsroutes! De routes vanuit Almelo kun je rijden met behulp van de borden en een papieren folder, onze routes werken met een QR code die u kunt scannen op uw mobiele telefoon.

We hebben routes voor iedereen.. Historische routes, routes door de natuur, routes voor kinderen, lange fietstochten, korte fietstochten... Ze zijn allemaal voorradig! Vraag erna bij de balie, we adviseren u graag.

Hoever kan een volle accu?
Wij proberen altijd de betere kwaliteit accu's te bemachtigen voor onze fietsen. Met een elektrische fiets kun je tussen de 60 en 80 kilometer afleggen voordat je leeg bent en met onze elektrische scooters zo'n 50 kilometer. We geven altijd een acculader mee voor de langere tochten zodat je eventueel nog halverwege kunt laden bij een terrasje.

Hebben jullie telefoonhouders?
Ja, en die mag je gratis gebruiken! Onze telefoonhouders zijn geschikt voor (bijna) iedere mobiele telefoon en ze klikken gemakkelijk op het stuur. Handig voor wanneer je graag wilt navigeren met je mobiele telefoon, gezien de telefoon vasthouden op de fiets verboden is in Nederland. En ja je mag hem écht gratis gebruiken!

Pech onderweg en Apple Airtags
Hoewel wij onze fietsen na iedere verhuurperiode met zorg nakijken, is pech onderweg natuurlijk altijd mogelijk met een fiets! Wij zorgen er voor dat er altijd iemand paraat staat om eventueel uit te rijden met onze servicebus. De reparatie wordt dan ter plaatse uitgevoerd óf je krijgt een vervangende fiets mee. Om zeker te zijn dat je snel weer kunt fietsen en niet ontzettend lang moet wachten zijn onze fietsen uitgerust met Airtags welke wij kunnen pingen. Zo weten we een geschatte locatie waar je met pech staat en kunnen we snel ter plaatse zijn! Handig toch?

Is er een eigen risico?
Wij hanteren een eigen risico bij diefstal van de fietsen, namelijk 250,00 euro per fiets. Een deel hier van wordt verrekend met de betaalde borg van 100,00 euro. Bent u van plan om de tweewielers veel te gebruiken om van en naar locaties te fietsen waar u ze vervolgens achterlaat? Dan raden wij aan om een extra kettingslot bij te huren.

U kunt gedurende het boekingsproces er ook voor kiezen om het eigen risico te verlagen naar 50,00 euro per fiets tegen een betaling van 5,00 euro per fiets, per boeking. Wij noemen dit collectief verzekeren. We gebruiken deze bijdrage van alle boekingen om bij eventuele diefstal van je fiets het verschil in eigen risico vergoeden.

Bij schade aan de fiets berekenen wij het schadebedrag. Naast fietsverhuur doen wij ook in verkoop, onderhoud en reparatie van rijwielen. Wij berekenen het schadebedrag en verrekenen dit met uw borg, met een maximaal bedrag van 100,00 euro per boeking. Het verschil tussen de borg en het schadebedrag betalen wij vervolgens aan u terug. Handige informatie

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven! Wij hebben een partnership met verschillende accomodaties in en rondom Almelo waar onze producten te huur zijn en met meerdere Almelose ondernemers die graag helpen iets toe te voegen aan jullie bezoek in onze mooie stad! Ook partner van Fietsverhuur Almelo worden? Neem gerust contact met ons op, we staan open voor alle soorten partnerships!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo
Verhuurd onze producten

Middenin het centrum van Almelo dichtbij de prachtige natuur. Veelzijdig dineren, een duik in het zwembad en fietsend Almelo ontdekken; een absolute belevenis in het Theaterhotel Almelo!

Website bezoeken
Theaterhotel Almelo

Preston Palace Almelo
Verhuurd onze producten

Geniet van een compleet verzorgd verblijf in All-in Family Resort Preston Palace, perfect voor families! Unieke faciliteiten, onbeperkt eten & drinken en dat alles onder één dak!

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

BG het Lageveld
Verhuurd onze producten

Bungalows met een karakteristieke Twentse uitstraling! Vakantiepark Buitengoed het Lageveld ligt middenin de Twentse natuurgebieden, even buiten de plaats Wierden.

Website bezoeken
Erve Henderikshoeve

Erve Henderikshoeve
Verhuurd onze producten

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de mini camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo, middenin het prachtige Nijreesbos!

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

B&B het Zwarte Schaap
Verhuurd onze producten

Word wakker met uitzicht op het Twentse landschap en geniet van het Bed en het Broodje in B&B Het Zwarte Schaap in Albergen. Verken de omgeving wandelend, fietsend of per kano!

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

B&B Bij Chantal
Verhuurd onze producten

Winnaar TV programma Bed & Breakfast 2020! Fietsen, wandelen of toeren op de motor in het mooie Overijssel, in de prachtige natuur en binnen 10 minuten in hartje centrum.

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

Natuurhuis Krikkenhaar
Verhuurd onze producten

Draag tijdens uw verblijf tóch een steentje bij aan de natuur en het milieu; verblijf bij Natuurvriendenhuis Krikkenhaar! Het huis ligt op een beschutte zandrug met een bos van 4 hectare!

Website bezoeken
Taveerne 't Wetshuys

Kanoverhuur Almelo
Samenwerking ondernemers

Beleef een kano avontuur samen met familie en vrienden! Wij verhuren onze kano’s vanaf Proeflokaal België en nemen je graag mee naar verschillende plekken in Twente!

Website bezoeken
Taveerne 't Wetshuys

Proeflokaal België
Samenwerking ondernemers

Oergezellig café aan de Almelose Aa, waar het heerlijk vertoeven is op het terras in de zomer en binnen aan de bar met een drankje en een hapje. Ook voor een heerlijke bierproeverij!

Website bezoeken
Taveerne 't Wetshuys

Taveerne 't Wetshuys
Samenwerking ondernemers

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie of een heerlijk wijntje!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier
Samenwerking ondernemers

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo? Ga eens langs bij Torino Chocolatier in het centrum van Almelo voor heerlijke chocolade, lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Twentse Fiets4daagse

Fiets4daagse
Official event partner

Tijdens de Twentse Fiets4daagse leer je de prachtige Twentse omgeving kennen als nooit tevoren, zo op je stalen ros! Wij steunen dit event al jaren lang met onze servicebus!

Meer informatie
Intocht Sinterklaas Almelo

Intocht Sint Almelo
Official event partner

Een Piet in een bakfiets? Pepernoten in de servicebus? Jazeker! Ieder jaar tijdens de Almelose Sinterklaas intocht verzorgen wij het pepernoten vervoer!

Meer informatie
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport