Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Een volledige dag in de Twentse natuur

In samenwerking met Café België verzorgen wij jouw dag!

Ben je met een groep van tussen de 9 en 35 personen en zoek je een compleet verzorgde dag in de Twentse natuur? Dan bied onze samenwerking met Café België dé uitkomst; fiets naar de kano opstapplaats en vaar terug naar Almelo!

Wat kun je verwachten?
In samenwerking met de kanoverhuur van Café België in Almelo hebben wij een compleet verzorgd arrangement voor jullie klaarstaan. Jullie kunnen met de fiets starten vanaf onze locatie, café België of vanaf de locatie van één van onze partners (meerdere accomodaties in Almelo en omstreken). Met de fiets maken jullie een prachtige tocht door de Twentse natuur richting de kano opstap locatie in Zenderen of Hertme. Vanaf daar varen jullie met een twee- of éénpersoons kano terug naar Almelo en eindigen bij café België in het centrum van de stad!

Jullie kunnen kiezen uit twee arrangementen en twee startlocaties. De startlocaties liggen dus in Zenderen (2,5 uur kanoën) en in Hertme (3,5 uur kanoën). Het standaard arrangement bevat reguliere fietsen en het huren van de kanoes, uiteraard inclusief routes. Het is ook mogelijk om jullie arrangement uit te breiden met een compleet verzorgde barbeque bij café België! Een volledige dag in de Twentse natuur De kosten voor dit arrangement verschillen per kano opstapplaats. Voor de opstapplaats zenderen betaald u 22,50 euro per persoon en voor de opstapplaats Hertme betaald u 25,00 euro per persoon. Deze prijzen zijn incuslief de huur van de fietsen, huur van de kano's, de bijbehorende routes en het halen en brengen van het materiaal naar de locatie. De fietsen die u huurt zijn standaard (niet elektrische) fietsen met drie versnellingen en de route naar de kano opstap plaats is een mooie, toeristische route door het Twentse landschap welke u op papier meekrijgt. Uiteraard ontvangt u van ons ook de kano route op papier.

Optioneel kunnen jullie het arrangement uitbreiden met een barbeque bij het eindpunt café België. Voor deze barbeque rekenen wij 19,50 euro per persoon extra. Jullie krijgen dan per persoon diverse vleessoorten, twee salades, sauzen en vers stokbrood. Zin in een heerlijke barbeque achteraf? Vermeld dit dan bij de opmerkingen!

Via onderstaande formulier kunt u gemakkelijk een arrangement bij ons aanvragen. Zo snel mogelijk na aanvraag zullen wij een e-mail bericht sturen waarin we reactie geven op uw verzoek voor een arrangement. Als alles mogelijk is sturen we direct een betaallink mee voor uw boeking. Na ontvangst van een aanbetaling (of na keuze het hele bedrag) is de boeking goedgekeurd en definitief. Uiteraard ontvangt u hier bericht over!
Na het versturen van dit formulier nemen wij de aanvraag in behandeling en nemen wij contact met u op. De boeking is niet direct definitief, want dit afhankelijk van beschikbaarheid van meerdere partijen. We streven er naar u zo snel mogelijk bericht te geven.

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven! Wij hebben een partnership met verschillende accomodaties in en rondom Almelo waar onze producten te huur zijn en met meerdere Almelose ondernemers die graag helpen iets toe te voegen aan jullie bezoek in onze mooie stad! Ook partner van Fietsverhuur Almelo worden? Neem gerust contact met ons op, we staan open voor alle soorten partnerships!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo
Verhuurd onze producten

Middenin het centrum van Almelo dichtbij de prachtige natuur. Veelzijdig dineren, een duik in het zwembad en fietsend Almelo ontdekken; een absolute belevenis in het Theaterhotel Almelo!

Website bezoeken
Theaterhotel Almelo

Preston Palace Almelo
Verhuurd onze producten

Geniet van een compleet verzorgd verblijf in All-in Family Resort Preston Palace, perfect voor families! Unieke faciliteiten, onbeperkt eten & drinken en dat alles onder één dak!

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

BG het Lageveld
Verhuurd onze producten

Bungalows met een karakteristieke Twentse uitstraling! Vakantiepark Buitengoed het Lageveld ligt middenin de Twentse natuurgebieden, even buiten de plaats Wierden.

Website bezoeken
Erve Henderikshoeve

Erve Henderikshoeve
Verhuurd onze producten

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de mini camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo, middenin het prachtige Nijreesbos!

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

B&B het Zwarte Schaap
Verhuurd onze producten

Word wakker met uitzicht op het Twentse landschap en geniet van het Bed en het Broodje in B&B Het Zwarte Schaap in Albergen. Verken de omgeving wandelend, fietsend of per kano!

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

B&B Bij Chantal
Verhuurd onze producten

Winnaar TV programma Bed & Breakfast 2020! Fietsen, wandelen of toeren op de motor in het mooie Overijssel, in de prachtige natuur en binnen 10 minuten in hartje centrum.

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

Natuurhuis Krikkenhaar
Verhuurd onze producten

Draag tijdens uw verblijf tóch een steentje bij aan de natuur en het milieu; verblijf bij Natuurvriendenhuis Krikkenhaar! Het huis ligt op een beschutte zandrug met een bos van 4 hectare!

Website bezoeken
Taveerne 't Wetshuys

Kanoverhuur Almelo
Samenwerking ondernemers

Beleef een kano avontuur samen met familie en vrienden! Wij verhuren onze kano’s vanaf Proeflokaal België en nemen je graag mee naar verschillende plekken in Twente!

Website bezoeken
Taveerne 't Wetshuys

Proeflokaal België
Samenwerking ondernemers

Oergezellig café aan de Almelose Aa, waar het heerlijk vertoeven is op het terras in de zomer en binnen aan de bar met een drankje en een hapje. Ook voor een heerlijke bierproeverij!

Website bezoeken
Taveerne 't Wetshuys

Taveerne 't Wetshuys
Samenwerking ondernemers

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie of een heerlijk wijntje!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier
Samenwerking ondernemers

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo? Ga eens langs bij Torino Chocolatier in het centrum van Almelo voor heerlijke chocolade, lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Twentse Fiets4daagse

Fiets4daagse
Official event partner

Tijdens de Twentse Fiets4daagse leer je de prachtige Twentse omgeving kennen als nooit tevoren, zo op je stalen ros! Wij steunen dit event al jaren lang met onze servicebus!

Meer informatie
Intocht Sinterklaas Almelo

Intocht Sint Almelo
Official event partner

Een Piet in een bakfiets? Pepernoten in de servicebus? Jazeker! Ieder jaar tijdens de Almelose Sinterklaas intocht verzorgen wij het pepernoten vervoer!

Meer informatie
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport