Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Arrangement: Picknicken

Met een picknick mand op pad; een plekje kiezen en genieten!
Dit arrangement is nog niet te boeken. Binnenkort beschikbaar!

Fiets, e-bike of elektrische scooter mee, je picknickmand achterop en hopsa; vertrekken maar! Dankzij ons picknick arrangement kunnen jullie onbezorgd genieten van een heerlijke lunch ergens in Twente op een plek die je zelf uitkiest.

Wat kun je verwachten?
Het picknick arrangement is uitsluitend te boeken via onze website en gezien de voorbereiding dient dit minimaal 24 uur van te voren te gebeuren. Na je boeking nemen wij contact met je op om hem definitief te bevestigen!

Zodra je boeking bevestigd is kun je op de gekozen dag bij ons langskomen op locatie. Hier zullen we jullie de voertuigen overhandigen en een korte uitleg geven over hoe het in zijn werking gaat. Er is geen vaste route voor dit arrangement; kies zelf waar je heen wilt fietsen! Je mag gebruik maken van een route uit ons routeboekje maar je kunt ook lekker freestylen en zelf op pad gaan; waar jullie zin in hebben!

Voor de picknickmand werken wij samen met een lokale lunchroom genaamd Deksels!. Vanuit onze vestiging vertrek je eerst richting de lunchroom waar je, op vertoon van onze vouchers, de super verse lunch mag afhalen. Deze lunch is verpakt in een speciale mand die gemakkelijk achterop het voertuig te klikken is. De mand staat al kant en klaar, dus je hoeft er verder niet op te wachten; voucher inleveren, mand aannemen, erop klikken en hopsa; gaan! Arrangement: De kosten voor ons picknick arrangement zijn 10,00 euro per persoon exclusief de huur van het gekozen voertuig. Oftewel; voor een reguliere fiets betaald u 19,00 euro per persoon, voor een e-bike 35,00 euro per persoon, enzovoort...

Per persoon is de picknickmand dusdanig goed gevuld dat u hier rustig één kind tot 10 jaar bij aan kunt sluiten. Oftewel bent u met zijn viertjes (twee volwassenen en twee kinderen tot 10 jaar oud)? Boek dan gerust voor twee volwassenen want dit is meer dan voldoende! Geef bij het reserveren wel eventjes aan dat er kinderen bij zijn want dan word hier rekening mee gehouden.

Voor onze arrangementen geldt dat deze online geboekt dienen te worden, het liefst zo vroeg mogelijk maar uiterlijk 24 uur van te voren. In het geval van arrangementen moeten werken wij veelal samen met partners in en rondom Almelo. Omdat deze partners een boeking moeten kunnen voorbereiden is het noodzakelijk dat we op tijd aangeven dat er huurders in aantocht zijn.

Via onderstaande formulier kunt u gemakkelijk een arrangement bij ons aanvragen. Zo snel mogelijk na aanvraag zullen wij een e-mail bericht sturen waarin we reactie geven op uw verzoek voor een arrangement. Als alles mogelijk is sturen we direct een betaallink mee voor uw boeking. Na ontvangst van een aanbetaling (of na keuze het hele bedrag) is de boeking goedgekeurd en definitief. Uiteraard ontvangt u hier bericht over!
Na het versturen van dit formulier nemen wij de aanvraag in behandeling en nemen wij contact met u op. De boeking is niet direct definitief, want dit afhankelijk van beschikbaarheid van meerdere partijen. We streven er naar u zo snel mogelijk bericht te geven.

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo

Verblijf je in het Theaterhotel? Huur jouw tweewieler gemakkelijk via de receptie van het hotel. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptioniste!

Website bezoeken
Huis van bewaring

Huis van bewaring

Slapen in een gevangenis en touren op onze tweewielers... Top combinatie! Vraag de receptie om de mogelijkheden dankzij onze samenwerking!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Erve Henderikshoeve

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de kleine camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Taveerne 't Wetshuys

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo?! Ga eens langs bij Torino in het centrum voor heerlijke chocolade, andere lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Deksels! Lunchroom

Heerlijke lunch en tapas bij Deksels! in Almelo! Een Zuid-Amerikaanse gastvrijheid en kwaliteit met een grote glimlach! Ervaar de ongedwongen sfeer.

Website bezoeken
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport