Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Picknick mand mee op de fiets

Met een picknick mand op pad; een plekje kiezen en genieten!

Fiets of e-bike mee, je picknickmand achterop en hopsa; vertrekken maar! Dankzij ons picknick arrangement kunnen jullie onbezorgd genieten van een heerlijke lunch ergens in de regio Almelo, op een plek die je zelf uitkiest.

Wat kun je verwachten?
Op de dag van de verhuur nemen jullie de fiets(en) in ontvangst samen met vouchers voor de picknickpakketten. Ook krijgen jullie van ons een lege picknickmand mee welke vastgezet kan worden op de bagagedrager middels een kliksysteem.

Met de picknickmand achterop fietsen jullie richting het van der Valk hotel in het centrum van Almelo, ongeveer 2-3 minuten vanaf onze locatie. Tegen inlevering van de vouchers bij de receptie ontvangen jullie de vers bereide picknick pakketten die jullie gemakkelijk kunnen vervoeren in de picknickmand.

En nu begint het avontuur pas echt; waar gaan jullie picknicken?! Er is geen vaste route voor dit arrangement dus jullie zijn vrij om te gaan en staan waar jullie willen. Natuurlijk hebben wij fietsroutes die jullie kunnen gebruiken, maar verder zijn er geen verplichtingen! Hebben jullie iets in de gedachten of willen jullie graag wat hulp? Vraag ons gerust om toffe locaties voor jullie lunch, natuurlijk helpen we graag! Het is jullie dag die jullie zelf invullen! <br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: arrangement_extra_title in <b>/var/www/vhosts/justinharings.nl/fietsverhuuralmelo.nl/modules/picknick.php</b> on line <b>9</b><br />
De kosten voor ons picknick arrangement zijn 13,50 euro per persoon exclusief de huur van de gekozen fiets. Oftewel; voor een reguliere fiets betaal je 23,50 euro per persoon, voor een e-bike 38,50 euro per persoon, enzovoort...

De picknickmand is dan gevuld met twee belegde bolletjes, een krentenbol, water, een flesje vruchtensap, yoghurt, een candybar, een stuk fruit en natuurlijk bestek. Voor kinderen zijn de kosten 7,50 euro (exclusief de eventuele huur van een kinderfiets). Er zit dan een bolletje met zoet beleg in het pakket, sap, een stuk fruit en iets lekkers! Het staat jullie vrij om zelf te bepalen hoeveel picknickpakketten jullie willen bestellen, ongeacht het aantal fietsen dat jullie huren.

Via onderstaande formulier kunt u gemakkelijk een arrangement bij ons aanvragen. Zo snel mogelijk na aanvraag zullen wij een e-mail bericht sturen waarin we reactie geven op uw verzoek voor een arrangement. Als alles mogelijk is sturen we direct een betaallink mee voor uw boeking. Na ontvangst van een aanbetaling (of na keuze het hele bedrag) is de boeking goedgekeurd en definitief. Uiteraard ontvangt u hier bericht over!
Na het versturen van dit formulier nemen wij de aanvraag in behandeling en nemen wij contact met u op. De boeking is niet direct definitief, want dit afhankelijk van beschikbaarheid van meerdere partijen. We streven er naar u zo snel mogelijk bericht te geven.

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven! Wij hebben een partnership met verschillende accomodaties in en rondom Almelo waar onze producten te huur zijn en met meerdere Almelose ondernemers die graag helpen iets toe te voegen aan jullie bezoek in onze mooie stad! Ook partner van Fietsverhuur Almelo worden? Neem gerust contact met ons op, we staan open voor alle soorten partnerships!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo
Verhuurd onze producten

Middenin het centrum van Almelo dichtbij de prachtige natuur. Veelzijdig dineren, een duik in het zwembad en fietsend Almelo ontdekken; een absolute belevenis in het Theaterhotel Almelo!

Website bezoeken
Theaterhotel Almelo

Preston Palace Almelo
Verhuurd onze producten

Geniet van een compleet verzorgd verblijf in All-in Family Resort Preston Palace, perfect voor families! Unieke faciliteiten, onbeperkt eten & drinken en dat alles onder één dak!

Website bezoeken
Erve Henderikshoeve

Erve Henderikshoeve
Verhuurd onze producten

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de mini camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo, middenin het prachtige Nijreesbos!

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

B&B Bij Chantal
Verhuurd onze producten

Winnaar TV programma Bed & Breakfast 2020! Fietsen, wandelen of toeren op de motor in het mooie Overijssel, in de prachtige natuur en binnen 10 minuten in hartje centrum.

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

BG het Lageveld
Verhuurd onze producten

Bungalows met een karakteristieke Twentse uitstraling! Vakantiepark Buitengoed het Lageveld ligt middenin de Twentse natuurgebieden, even buiten de plaats Wierden.

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

Natuurhuis Krikkenhaar
Verhuurd onze producten

Draag tijdens uw verblijf tóch een steentje bij aan de natuur en het milieu; verblijf bij Natuurvriendenhuis Krikkenhaar! Het huis ligt op een beschutte zandrug met een bos van 4 hectare!

Website bezoeken
Taveerne 't Wetshuys

Kanoverhuur Almelo
Samenwerking ondernemers

Beleef een kano avontuur samen met familie en vrienden! Wij verhuren onze kano’s vanaf Proeflokaal België en nemen je graag mee naar verschillende plekken in Twente!

Website bezoeken
Taveerne 't Wetshuys

Proeflokaal België
Samenwerking ondernemers

Oergezellig café aan de Almelose Aa, waar het heerlijk vertoeven is op het terras in de zomer en binnen aan de bar met een drankje en een hapje. Ook voor een heerlijke bierproeverij!

Website bezoeken
Taveerne 't Wetshuys

Taveerne 't Wetshuys
Samenwerking ondernemers

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie of een heerlijk wijntje!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier
Samenwerking ondernemers

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo? Ga eens langs bij Torino Chocolatier in het centrum van Almelo voor heerlijke chocolade, lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Twentse Fiets4daagse

Fiets4daagse
Official event partner

Tijdens de Twentse Fiets4daagse leer je de prachtige Twentse omgeving kennen als nooit tevoren, zo op je stalen ros! Wij steunen dit event al jaren lang met onze servicebus!

Meer informatie
Intocht Sinterklaas Almelo

Intocht Sint Almelo
Official event partner

Een Piet in een bakfiets? Pepernoten in de servicebus? Jazeker! Ieder jaar tijdens de Almelose Sinterklaas intocht verzorgen wij het pepernoten vervoer!

Meer informatie
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport