Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Arrangement: Picknicken

Met een picknick mand op pad; een plekje kiezen en genieten!

Fiets of e-bike mee, je picknickmand achterop en hopsa; vertrekken maar! Dankzij ons picknick arrangement kunnen jullie onbezorgd genieten van een heerlijke lunch ergens in de regio Almelo, op een plek die je zelf uitkiest.

Wat kun je verwachten?
Het picknick arrangement is uitsluitend te boeken via onze website en gezien de voorbereiding dient dit minimaal 24 uur van te voren te gebeuren. Na je boeking nemen wij contact met je op om hem definitief te bevestigen!

Zodra je boeking bevestigd is kun je op de gekozen dag bij ons langskomen op locatie. Hier zullen we jullie de voertuigen overhandigen en een korte uitleg geven over hoe het in zijn werking gaat. Er is geen vaste route voor dit arrangement; kies zelf waar je heen wilt fietsen! Je mag gebruik maken van een route uit ons routeboekje maar je kunt ook lekker freestylen en zelf op pad gaan; waar jullie zin in hebben, maak er een leuke dag van!

Voor de picknickmand werken wij samen met Broodbode Almelo. Vanuit onze locatie vertrek je eerst richting die van hen, in het centrum van Almelo, waar jullie de super verse lunch mogen afhalen. Het idee is heel simpel; vooraf krijgen jullie een mand van ons mee die achterop de drager te klikken is, deze geven jullie af bij de Broodbode, zij vullen hem en hopsa.. Daar gaan jullie! Arrangement: De kosten voor ons picknick arrangement zijn 12,50 euro per persoon exclusief de huur van het gekozen voertuig. Oftewel; voor een reguliere fiets betaald u 22,50 euro per persoon, voor een e-bike 37,50 euro per persoon, enzovoort...

Per persoon is de picknickmand gevuld met twee divers belegde halve Broodbode broodjes, vers geperste sinaasappelsap, een stuk fruit en een huisgemaakt zoet. Voor kinderen zijn de kosten 7,50 euro (exclusief de eventuele huur van een kinderfiets). Er zit dan een half wit broodje belegd met zoet beleg, vers geperste appelsap, een stuk fruit en een stuk huisgemaakt zoet in de mand. Het staat jullie vrij om zelf in te vullen voor hoeveel personen je de mand wilt laten vullen.

Voor onze arrangementen geldt dat deze online geboekt dienen te worden, het liefst zo vroeg mogelijk maar uiterlijk 24 uur van te voren. In het geval van arrangementen moeten werken wij veelal samen met partners in en rondom Almelo. Omdat deze partners een boeking moeten kunnen voorbereiden is het noodzakelijk dat we op tijd aangeven dat er huurders in aantocht zijn.

Via onderstaande formulier kunt u gemakkelijk een arrangement bij ons aanvragen. Zo snel mogelijk na aanvraag zullen wij een e-mail bericht sturen waarin we reactie geven op uw verzoek voor een arrangement. Als alles mogelijk is sturen we direct een betaallink mee voor uw boeking. Na ontvangst van een aanbetaling (of na keuze het hele bedrag) is de boeking goedgekeurd en definitief. Uiteraard ontvangt u hier bericht over!
Na het versturen van dit formulier nemen wij de aanvraag in behandeling en nemen wij contact met u op. De boeking is niet direct definitief, want dit afhankelijk van beschikbaarheid van meerdere partijen. We streven er naar u zo snel mogelijk bericht te geven.

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven! Wij hebben een partnership met verschillende accomodaties in en rondom Almelo waar onze producten te huur zijn en met meerdere Almelose ondernemers die graag helpen iets toe te voegen aan jullie bezoek in onze mooie stad! Ook partner van Fietsverhuur Almelo worden? Neem gerust contact met ons op, we staan open voor alle partnerships!

arrow_back_ios
Huis van bewaring

Theaterhotel Almelo
Verhuurd onze producten

Middenin het centrum van Almelo dichtbij de prachtige natuur. Veelzijdig dineren, een duik in het zwembad en fietsend Almelo ontdekken; een absolute belevenis in het Theaterhotel Almelo!

Website bezoeken
Huis van bewaring

Huis van bewaring
Verhuurd onze producten

Slapen in een gevangenis en rondtouren op onze tweewielers... Een echte top combinatie! Vraag aan de receptioniste naar de mogelijkheden van onze samenwerking!

Website bezoeken
Erve Henderikshoeve

Erve Henderikshoeve
Verhuurd onze producten

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de mini camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo, middenin het prachtige Nijreesbos!

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

B&B Bij Chantal
Verhuurd onze producten

Winnaar TV programma Bed & Breakfast 2020! Fietsen, wandelen of toeren op de motor in het mooie Overijssel, in de prachtige natuur en binnen 10 minuten in hartje centrum.

Website bezoeken
Taveerne 't Wetshuys

Taveerne 't Wetshuys
Samenwerking ondernemers

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie of een heerlijk wijntje!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier
Samenwerking ondernemers

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo? Ga eens langs bij Torino Chocolatier in het centrum van Almelo voor heerlijke chocolade, lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Broodbode Almelo

Broodbode Almelo
Samenwerking ondernemers

Zin in een lekker vers belegd broodje, een gezonde maaltijd salade of gewoon in een kop koffie of verse thee? Je bent altijd van harte welkom bij lunchroom de Broodbode in Almelo!

Website bezoeken
Broodbode Almelo

Fiets4daagse
Official event partner

Tijdens de Twentse Fiets4daagse leer je de prachtige Twentse omgeving kennen als nooit tevoren, zo op je stalen ros! Wij steunen dit event al jaren lang met onze servicebus!

Meer informatie
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport