Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Jouw geboekte voertuigen op locatie

Tegen een kleine vergoeding brengen we al jouw gehuurde voertuigen langs op locatie!

Voertuigen gehuurd maar heb je ze op locatie nodig? Dat kan! Wij bezorgen al onze voertuigen namelijk tot een maximale afstand van 20 kilometer rondom Almelo. Lees mee voor meer informatie...

Wat kost bezorgen?
Voor het bezorgen van voertuigen vragen wij een vast bedrag per halen en brengen. Het bezorgen en ophalen van een voertuig binnen de gemeente Almelo kost standaard 20,00 euro. Een voertuig nodig buiten Almelo? Tot een afstand van 20 kilometer halen en brengen we deze voor een vast bedrag van 40,00 euro. We bezorgen het voertuig dan in de ochtend vóór 09:00 uur en halen ze weer op in de avond ná 18:00 uur. Het is mogelijk om samen een haal- en brenglocatie af te spreken, ook voor het geval jullie er niet vóór of niet meer ná de uiterste bezorgtijd zijn.

Ik overnacht bij een partner!
Dat komt goed uit, want in de maanden mei, juni, juli en augustus hebben wij vaste afspraken over halen en brengen wij onze partners op locatie. Wanneer je contact opneemt met hun receptie en verzoekt onze producten te huren voor jullie kunnen zij via een eigen portaal een levering aanvragen. De levering en het ophalen bij partners is gratis maar dit is uitsluitend te boeken via de receptie! Neem ons contact met zo op voor meer informatie.

Let er wel op dat we een vaste afspraak over tijden hebben; hiervoor geldt dat het voertuig er vóór 09:00 uur staat en ná 19:00 uur weer word opgehaald. Hier kan niet worden afgeweken in verband met het rijden van een vaste route.

Bezorging en pech onderweg
Hoewel wij er naar streven ieder voertuig uitvoerig te controleren alvorens hij weer op pad gaat, is pech onderweg altijd mogelijk. Binnen Almelo en op de routes die wij rondom Almelo uitgestippeld hebben is een snelle pechservice inbegrepen. Kiest u voor een bezorgen verder weg van Almelo of neemt u de voertuigen mee die kant op? Dan is onze pechservice niet meer van toepassing. In het geval van pech bent u dan zelf verantwoordelijk voor een vakkundige reparatie en de kosten hiervoor.

Hoe boek ik de bezorgservice?
Je kunt de bezorgservice gemakkelijk boeken via het boekingssysteem. Wanneer je de gewenste artikelen uitkiest kun je onderin kiezen voor 'Bezorging in Almelo' of 'Bezorging buiten Almelo'. De rest wijst vanzelf! Jouw geboekte voertuigen op locatie

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo

Verblijf je in het Theaterhotel? Huur jouw tweewieler gemakkelijk via de receptie van het hotel. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptioniste!

Website bezoeken
Huis van bewaring

Huis van bewaring

Slapen in een gevangenis en touren op onze tweewielers... Top combinatie! Vraag de receptie om de mogelijkheden dankzij onze samenwerking!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Erve Henderikshoeve

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de kleine camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Taveerne 't Wetshuys

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo?! Ga eens langs bij Torino in het centrum voor heerlijke chocolade, andere lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Deksels! Lunchroom

Heerlijke lunch en tapas bij Deksels! in Almelo! Een Zuid-Amerikaanse gastvrijheid en kwaliteit met een grote glimlach! Ervaar de ongedwongen sfeer.

Website bezoeken
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport