Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

De openingstijden van Fietsverhuur Almelo

Ben je voorbereid? Samen zorgen we er voor dat je niet voor een dichte deur staat!

Fietsverhuur Almelo is onderdeel van Harings Tweewielers en daarom altijd open wanneer onze winkel geopend is.

Wanneer zijn jullie geopend?
Voor de actuele openingstijden van de winkel kijk je voor alle zekerheid op www.haringstweewielers.nl. Onder normale omstandigheden is de winkel geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 09:00 uur tot 18:00 uur (op zaterdag tot 17:00 uur). Je kunt dan altijd gewoon in de winkel terecht voor de fietsverhuur, ook zonder reservering.

En buiten deze tijden?
Fietsverhuur gaat 24/7 door. Echter buiten de bovenstaande openingstijden is er verder niemand aanwezig op locatie en werken we uitsluitend op afspraak. Boek de gewenste voertuigen online via deze website of in het geval van bijzondere vragen kun je het beste een e-mail bericht sturen naar info@fietsverhuuralmelo.nl. We beantwoorden alle e-mail zo snel mogelijk!

Zijn er verplichte tijden?
In principe zijn er geen vaste haal- en brengtijden. Wanneer je kiest voor een volledige dag huren zijn we over het algemeen flexibel met de terug breng tijden (wél conform vooraf gemaakte afspraak), huur je voor een kortere periode dan is de retourtijd wél belangrijk. We bespreken dit graag op het moment van afhalen met jullie. In overleg is er veel mogelijk!

Ik slaap bij een accommodatie...
Je kunt onze voertuigen ook rechtstreeks bij de receptie van onze partners boeken. In de seizoensmaanden leveren we de voertuigen dan 's ochtends voor 09:00 uur af. Meer informatie hier over bij de receptie van jullie accommodatie! De openingstijden van Fietsverhuur Almelo

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo

Verblijf je in het Theaterhotel? Huur jouw tweewieler gemakkelijk via de receptie van het hotel. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptioniste!

Website bezoeken
Huis van bewaring

Huis van bewaring

Slapen in een gevangenis en touren op onze tweewielers... Top combinatie! Vraag de receptie om de mogelijkheden dankzij onze samenwerking!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Erve Henderikshoeve

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de kleine camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Taveerne 't Wetshuys

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo?! Ga eens langs bij Torino in het centrum voor heerlijke chocolade, andere lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Deksels! Lunchroom

Heerlijke lunch en tapas bij Deksels! in Almelo! Een Zuid-Amerikaanse gastvrijheid en kwaliteit met een grote glimlach! Ervaar de ongedwongen sfeer.

Website bezoeken
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport