Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Arrangement: Café en route

Voor wie van lange pauzes houd; heerlijke koffie en thee op meerdere locaties!
Dit arrangement is nog niet te boeken. Binnenkort beschikbaar!

Café én route rijden maar eigenlijk meer op zijn Frans; Café en Route, oftewel koffie onderweg! Neem ieder gewenst voertuig mee en rijd van terras naar terras waar je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of fris met halverwege ook nog een heerlijk gebakje erbij! Tussen de drankjes door zie je het prachtige Twentse landschap. De hele dag genieten dus!

Wat kun je verwachten?
Het Café en Route arrangement is uitsluitend te boeken via onze website en gezien de voorbereiding dient dit 24 uur van te voren te gebeuren. Na je boeking nemen wij contact met je op om hem definitief te bevestigen! Wil je binnen de 24 uur boeken voor een koffieroute? Neem dan eerst eventjes contact met ons op; wellicht kunnen we nog wat voor jullie betekenen!

Wanneer wij je boeking bevestigd hebben spreken we einde ochtend / begin van de middag af bij ons op locatie op de gekozen dag. Hier overhandigen wij de voertuigen die jullie hebben gekozen en krijgen jullie nog een korte uitleg. Ook krijgen jullie hier de vouchers die nodig zijn om te betalen voor de consumpties bij de verschillende partners. We hebben een losse voucher voor een gebakje welke jullie mogen besteden bij de stop die jullie zelf wensen.

Tussen de stops zit iedere keer een uurtje rijden. Het zijn drie stops in totaal, dus ga er vanuit dat je ruim drie uur op pad bent. Met de elektrische choppers is dit iets korter, maar je kunt uiteraard zelf een beetje spelen met de route en de snelheid die je rijd. Je mag uiteraard helemaal zelf invullen hoe lang je op een locatie wil zijn. Je eindigt je tocht bij een lokale Chocolatier, Koffie en Thee winkel waar je nog wat lekkers mag proeven en lekker mag rondneuzen. Een perfect einde van een gezellige dag! Arrangement: De kosten voor het Café en Route arrangement zijn 15,00 euro per persoon exclusief de huur van het gekozen voertuig. Oftewel; voor een reguliere fiets betaald u 24,00 euro per persoon, voor een e-bike 40,00 euro per persoon, enzovoort...

Het staat u uiteraard vrij om voor een deel van het gezelschap te betalen en voor het andere deel voertuigen bij te huren. Houd er echter wel rekening mee dat de vouchers partner gebonden zijn en je dus niet kunt mixen; je ontvangt per persoon, per partner/stop een voucher.

Alcohol is niet inbegrepen bij deze route; het betreft warme dranken of een glas fris. Uiteraard is het mogelijk om er voor te kiezen wat bij te bestellen op eigen kosten; één drankje kan op de voucher en de rest is eigen keuze.

Voor onze arrangementen geldt dat deze online geboekt dienen te worden, het liefst zo vroeg mogelijk maar uiterlijk 24 uur van te voren. In het geval van arrangementen moeten werken wij veelal samen met partners in en rondom Almelo. Omdat deze partners een boeking moeten kunnen voorbereiden is het noodzakelijk dat we op tijd aangeven dat er huurders in aantocht zijn.

Via onderstaande formulier kunt u gemakkelijk een arrangement bij ons aanvragen. Zo snel mogelijk na aanvraag zullen wij een e-mail bericht sturen waarin we reactie geven op uw verzoek voor een arrangement. Als alles mogelijk is sturen we direct een betaallink mee voor uw boeking. Na ontvangst van een aanbetaling (of na keuze het hele bedrag) is de boeking goedgekeurd en definitief. Uiteraard ontvangt u hier bericht over!
Na het versturen van dit formulier nemen wij de aanvraag in behandeling en nemen wij contact met u op. De boeking is niet direct definitief, want dit afhankelijk van beschikbaarheid van meerdere partijen. We streven er naar u zo snel mogelijk bericht te geven.

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo

Verblijf je in het Theaterhotel? Huur jouw tweewieler gemakkelijk via de receptie van het hotel. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptioniste!

Website bezoeken
Huis van bewaring

Huis van bewaring

Slapen in een gevangenis en touren op onze tweewielers... Top combinatie! Vraag de receptie om de mogelijkheden dankzij onze samenwerking!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Erve Henderikshoeve

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de kleine camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Taveerne 't Wetshuys

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo?! Ga eens langs bij Torino in het centrum voor heerlijke chocolade, andere lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Deksels! Lunchroom

Heerlijke lunch en tapas bij Deksels! in Almelo! Een Zuid-Amerikaanse gastvrijheid en kwaliteit met een grote glimlach! Ervaar de ongedwongen sfeer.

Website bezoeken
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport