Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Arrangement: The dinner show

Rijden van restaurant naar restaurant tussen de gangen door; een unieke ervaring!
Dit arrangement is nog niet te boeken. Binnenkort beschikbaar!

Almelo kent meerdere top restaurants en we laten je er graag een aantal ontdekken! Spring op een (elektrische) fiets of e-chopper en rijd steeds naar het volgende adres voor je volgende gang; een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en heerlijke kop koffie of thee! Een unieke ervaring waar je erg lang met veel plezier op terugkijkt!

Wat kun je verwachten?
Het Dinner Show arrangement is uitsluitend te boeken via onze website en gezien de voorbereiding dient dit 24 uur van te voren te gebeuren. Na je boeking nemen wij contact met je op om hem definitief te bevestigen! Wil je binnen de 24 uur boeken voor een Dinner Show? Neem dan eerst eventjes contact met ons op; wellicht kunnen we nog wat voor jullie betekenen!

Zodra je boeking bevestigd is kun je op de gekozen dag rond 17:00 uur bij ons langskomen op locatie. Hier overhandigen wij de gekozen voertuigen en krijgen jullie de route en vouchers mee. Deze vouchers zijn geldig bij iedere locatie voor een bepaalde gang. We zullen indien gewenst nog wat uitleg geven en daarna kunnen jullie op pad. De fietsroute zelf duurt niet lang en hoelang jullie er per gang over doen mogen jullie uiteraard zelf weten. Lekker rustig genieten, daar gaat het natuurlijk om!

Wij werken samen met een viertal restaurants binnen Almelo om dit arrangement te kunnen aanbieden. Welk restaurant welke gang verzorgt is verschillend.. We hebben van ieder restaurant meerdere soorten vouchers, deze mixen we af en toe! Bij alle gangen is drinken niet inbegrepen, deze kunnen jullie zelf bestellen en afrekenen bij vertrek. Uiteraard bij de laatste gang zit de koffie of thee wél bij de prijs in, maar een eventuele refill bij deze gang is dan weer voor jullie eigen kosten. Arrangement: De kosten voor het The Dinner Show arrangement zijn 50,00 euro per persoon exclusief de huur van het gekozen voertuig. Oftewel; voor een reguliere fiets betaald u 59,00 euro per persoon, voor een e-bike 75,00 euro per persoon, enzovoort...

De verschillende restaurants hebben meerdere gerechten waar jullie uit kunnen kiezen. We zijn samenwerkingen aangegaan met restaurants die een menu hanteren waar de meesten zullen vinden wat ze lusten; dus geen specifieke visrestaurants of dergelijke. Bij ieder restaurant word er ook aan de eventuele kinderen gedacht dus deze kunnen gerust mee!

Voor onze arrangementen geldt dat deze online geboekt dienen te worden, het liefst zo vroeg mogelijk maar uiterlijk 24 uur van te voren. In het geval van arrangementen moeten werken wij veelal samen met partners in en rondom Almelo. Omdat deze partners een boeking moeten kunnen voorbereiden is het noodzakelijk dat we op tijd aangeven dat er huurders in aantocht zijn.

Via onderstaande formulier kunt u gemakkelijk een arrangement bij ons aanvragen. Zo snel mogelijk na aanvraag zullen wij een e-mail bericht sturen waarin we reactie geven op uw verzoek voor een arrangement. Als alles mogelijk is sturen we direct een betaallink mee voor uw boeking. Na ontvangst van een aanbetaling (of na keuze het hele bedrag) is de boeking goedgekeurd en definitief. Uiteraard ontvangt u hier bericht over!
Na het versturen van dit formulier nemen wij de aanvraag in behandeling en nemen wij contact met u op. De boeking is niet direct definitief, want dit afhankelijk van beschikbaarheid van meerdere partijen. We streven er naar u zo snel mogelijk bericht te geven.

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo

Verblijf je in het Theaterhotel? Huur jouw tweewieler gemakkelijk via de receptie van het hotel. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptioniste!

Website bezoeken
Huis van bewaring

Huis van bewaring

Slapen in een gevangenis en touren op onze tweewielers... Top combinatie! Vraag de receptie om de mogelijkheden dankzij onze samenwerking!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Erve Henderikshoeve

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de kleine camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Taveerne 't Wetshuys

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo?! Ga eens langs bij Torino in het centrum voor heerlijke chocolade, andere lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Deksels! Lunchroom

Heerlijke lunch en tapas bij Deksels! in Almelo! Een Zuid-Amerikaanse gastvrijheid en kwaliteit met een grote glimlach! Ervaar de ongedwongen sfeer.

Website bezoeken
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport