Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Arrangement: Drive to the movies

Een complete dag genieten met fietstocht en film voor een klein gezelschap!
Dit arrangement is nog niet te boeken. Binnenkort beschikbaar!

Dit arrangement is speciaal voor de kleinere, intiemere gezelschappen.. Vertrek met ieder gewenst voertuig vanaf onze locatie, maak halverwege je route een stop voor een heerlijke kop koffie of thee en eindig je dagtocht bij de lokale bioscoop!

Wat kun je verwachten?
Het Drive to the Movies arrangement is uitsluitend te boeken via onze website en gezien de voorbereiding dient dit 24 uur van te voren te gebeuren. Na je boeking nemen wij contact met je op om hem definitief te bevestigen! Wil je binnen de 24 uur boeken voor dit arrangement? Neem dan eerst eventjes contact met ons op; wellicht kunnen we nog wat voor jullie betekenen!

Na de definitieve bevestiging die je van ons ontvangt kun je er naar uitkijken... Op de door jouw gekozen datum spreken we af bij ons op locatie en kan de dagtocht starten! Een super gezellige dag om nog lang op terug te kijken, speciaal voor jou en je gezelschap. Op locatie ontvang je van ons de vouchers en geven we nog een korte uitleg over de gekozen voertuigen.

Je hebt de hele dag de tijd, jullie hoeven pas in de avond bij de bioscoop te zijn. Uiteraard hebben we vooraf samen bepaald welke film jullie willen zien en we spreken dan ook al af hoe laat die film begint, dus je weet al precies wanneer je bij de bioscoop moet zijn! Hoe jullie gaan rijden die dag laten we geheel aan jullie over; zijn jullie meer freestylers of wil je een route van ons meenemen? Helemaal aan jullie! Nogmaals, de enige deadline is de film aan het einde van de dag.

Jullie ontvangen van ons per persoon twee vouchers; één voor de film in de avond en één voor een kop koffie en thee bij een aangesloten partner. We geven vooraf altijd aan hoe je bij deze partner kunt komen en jullie mogen zelf invullen op welk moment van de dag jullie daar gebruik van willen maken. Arrangement: De kosten voor het Drive to the Movies arrangement zijn 16,00 euro per persoon exclusief de huur van het gekozen voertuig. Oftewel; voor een reguliere fiets betaald u 25,00 euro per persoon, voor een e-bike 41,00 euro per persoon, enzovoort...

Vanzelfsprekend hebben wij niet in de hand wat er draait in de bioscoop op dat moment. Wij werken samen met de lokale bioscoop in Almelo genaamd Movie Unlimited Almelo, via de website van de bioscoop zou je vooraf kunnen kijken wat er draait en waar je dan eventueel interesse in zou hebben. Uiteraard spreken we dit vooraf je bezoek allemaal samen af.

Voor onze arrangementen geldt dat deze online geboekt dienen te worden, het liefst zo vroeg mogelijk maar uiterlijk 24 uur van te voren. In het geval van arrangementen moeten werken wij veelal samen met partners in en rondom Almelo. Omdat deze partners een boeking moeten kunnen voorbereiden is het noodzakelijk dat we op tijd aangeven dat er huurders in aantocht zijn.

Via onderstaande formulier kunt u gemakkelijk een arrangement bij ons aanvragen. Zo snel mogelijk na aanvraag zullen wij een e-mail bericht sturen waarin we reactie geven op uw verzoek voor een arrangement. Als alles mogelijk is sturen we direct een betaallink mee voor uw boeking. Na ontvangst van een aanbetaling (of na keuze het hele bedrag) is de boeking goedgekeurd en definitief. Uiteraard ontvangt u hier bericht over!
Na het versturen van dit formulier nemen wij de aanvraag in behandeling en nemen wij contact met u op. De boeking is niet direct definitief, want dit afhankelijk van beschikbaarheid van meerdere partijen. We streven er naar u zo snel mogelijk bericht te geven.

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo

Verblijf je in het Theaterhotel? Huur jouw tweewieler gemakkelijk via de receptie van het hotel. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptioniste!

Website bezoeken
Huis van bewaring

Huis van bewaring

Slapen in een gevangenis en touren op onze tweewielers... Top combinatie! Vraag de receptie om de mogelijkheden dankzij onze samenwerking!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Erve Henderikshoeve

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de kleine camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Taveerne 't Wetshuys

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo?! Ga eens langs bij Torino in het centrum voor heerlijke chocolade, andere lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Deksels! Lunchroom

Heerlijke lunch en tapas bij Deksels! in Almelo! Een Zuid-Amerikaanse gastvrijheid en kwaliteit met een grote glimlach! Ervaar de ongedwongen sfeer.

Website bezoeken
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport