Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Ga op pad met onze Bumblebees

Heerlijk en geruisloos cruisen door het Twentse landschap.. Een geweldige ervaring!
Dit voertuig is nog niet te boeken. Binnenkort beschikbaar!

Wij van Fietsverhuur Almelo zijn dealer van deze geweldige elektrische scooters... De Johann Bumblebee! Een prachtige en gemakkelijk te besturen elektrische scooter met een groot breed stuur die je in een heerlijke rechtop zithouding drukt.

Hoe werkt de Bumblebee?
Deze Bumblebee van Johann is een scooter. Echter gooi je er geen benzine in, maar werkt hij gewoon op een hele sterke accu! Deze sterke batterij houd het pakweg 50 kilometer vol en brengt je heel stilletje naar waar je maar naartoe wil.. Zie het als een kruising e-bike en scooter; hij heeft een groot LED display en batterij maar wél óók een gashendel!

De Bumblebee heeft een gele kentekenplaat en kan dus maximaal 50 km/h (op een volle accu). Er kunnen twee personen op de scooter, maar je rijd lekkerder gewoon in je ééntje..

Helm, verzekering en rijbewijs?
Heel kort.. Ja, ja en ja! Met ingang van januari 2023 is een helm verplicht op iedere brom- of snorfiets. Wij hebben gekozen voor scooters met een gele plaat omdat deze iets harder kunnen (let op; kunnen! Het hoeft niet!) en je moet tegenwoordig toch overal een helm op.. Uiteraard huur je deze er gratis bij!

De verzekering verzorgen wij. Je bent standaard WA+ verzekerd waarmee schade aan derden altijd vergoed is. Eigen gemaakte schade is niet verzekerd evenals opzittenden. Wij hanteren een eigen risico van 150,00 euro per gebeurtenis per scooter.

Last but not least.. Ja, een rijbewijs is verplicht! Je mag op deze scooter rijden met een AM (bromfiets) rijbewijs en/of met een B (auto) rijbewijs. Wij hanteren een leeftijdsgrens van 20+ jaar voor een bestuurder, of in ieder geval één huurder in het gezelschap die 22 jaar of ouder is. We controleren hier streng op, dus voorkom teleurstelling!

Helemaal top, hoe huur ik?!
Leuk dat je enthousiast bent! Je kunt onze Bumblebee's huren door te zoeken naar beschikbaarheid middels het formulier bovenaan de website. Wil je eerst gewoon zien wat we allemaal hebben en wat het kost? Kijk dan op onze catalogus pagina.

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo

Verblijf je in het Theaterhotel? Huur jouw tweewieler gemakkelijk via de receptie van het hotel. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptioniste!

Website bezoeken
Huis van bewaring

Huis van bewaring

Slapen in een gevangenis en touren op onze tweewielers... Top combinatie! Vraag de receptie om de mogelijkheden dankzij onze samenwerking!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Erve Henderikshoeve

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de kleine camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Taveerne 't Wetshuys

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo?! Ga eens langs bij Torino in het centrum voor heerlijke chocolade, andere lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Deksels! Lunchroom

Heerlijke lunch en tapas bij Deksels! in Almelo! Een Zuid-Amerikaanse gastvrijheid en kwaliteit met een grote glimlach! Ervaar de ongedwongen sfeer.

Website bezoeken
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport