Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Ga op pad met de Bumblebee chopper

Heerlijk en geruisloos cruisen door het Twentse landschap.. Een geweldige ervaring!

Wij van Fietsverhuur Almelo zijn dealer van deze geweldige elektrische scooters... De Johann Bumblebee! Een prachtige en gemakkelijk te besturen elektrische scooter met een groot breed stuur die je in een heerlijke rechtop zithouding drukt.

Hoe werkt de Bumblebee?
Deze Bumblebee van Johann is een scooter. Echter gooi je er geen benzine in, maar werkt hij gewoon op een hele sterke accu! Deze sterke batterij houd het pakweg 50 kilometer vol en brengt je heel stilletje naar waar je maar naartoe wil.. Zie het als een kruising e-bike en scooter; hij heeft een groot LED display en batterij maar wél óók een gashendel!

Helm, verzekering en rijbewijs?
Heel kort.. Ja, ja en ja! Met ingang van januari 2023 is een helm verplicht op iedere brom- of snorfiets. Wij hebben gekozen voor scooters met een gele plaat (oftewel een bromfiets), maar je moet tegenwoordig toch op beide varianten een helm op. Uiteraard huur je deze helm er gratis bij!

De verzekering verzorgen wij. Je bent standaard WA+ verzekerd waarmee schade aan derden altijd vergoed is. Eigen gemaakte schade is niet verzekerd evenals opzittenden. Wij hanteren een eigen risico van 100,00 euro per gebeurtenis per scooter.

Last but not least.. Ja, een rijbewijs is verplicht! Je mag op deze scooter rijden met een AM (bromfiets) rijbewijs en/of met een B (auto) rijbewijs. Wij hanteren een leeftijdsgrens van 20+ jaar voor een bestuurder, of in ieder geval één huurder in het gezelschap die 22 jaar of ouder is. We controleren hier streng op, dus voorkom teleurstelling!

Helemaal top, hoe huur ik?!
Leuk dat je enthousiast bent! Je kunt onze Bumblebee's huren door te zoeken naar beschikbaarheid middels het formulier bovenaan de website. De kosten voor het huren van een scooter bedragen 25,00 euro voor twee uur rijden en 40,00 euro voor vier uur rijden. Je kunt kiezen tussen een ochtend rit (vóór 13:00 uur retour) en een middag rit (vóór 18:00 uur retour).

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven! Wij hebben een partnership met verschillende accomodaties in en rondom Almelo waar onze producten te huur zijn en met meerdere Almelose ondernemers die graag helpen iets toe te voegen aan jullie bezoek in onze mooie stad! Ook partner van Fietsverhuur Almelo worden? Neem gerust contact met ons op, we staan open voor alle partnerships!

arrow_back_ios
Huis van bewaring

Theaterhotel Almelo
Verhuurd onze producten

Middenin het centrum van Almelo dichtbij de prachtige natuur. Veelzijdig dineren, een duik in het zwembad en fietsend Almelo ontdekken; een absolute belevenis in het Theaterhotel Almelo!

Website bezoeken
Huis van bewaring

Huis van bewaring
Verhuurd onze producten

Slapen in een gevangenis en rondtouren op onze tweewielers... Een echte top combinatie! Vraag aan de receptioniste naar de mogelijkheden van onze samenwerking!

Website bezoeken
Erve Henderikshoeve

Erve Henderikshoeve
Verhuurd onze producten

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de mini camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo, middenin het prachtige Nijreesbos!

Website bezoeken
B&B Bij Chantal

B&B Bij Chantal
Verhuurd onze producten

Winnaar TV programma Bed & Breakfast 2020! Fietsen, wandelen of toeren op de motor in het mooie Overijssel, in de prachtige natuur en binnen 10 minuten in hartje centrum.

Website bezoeken
Taveerne 't Wetshuys

Taveerne 't Wetshuys
Samenwerking ondernemers

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie of een heerlijk wijntje!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier
Samenwerking ondernemers

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo? Ga eens langs bij Torino Chocolatier in het centrum van Almelo voor heerlijke chocolade, lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Broodbode Almelo

Broodbode Almelo
Samenwerking ondernemers

Zin in een lekker vers belegd broodje, een gezonde maaltijd salade of gewoon in een kop koffie of verse thee? Je bent altijd van harte welkom bij lunchroom de Broodbode in Almelo!

Website bezoeken
Broodbode Almelo

Fiets4daagse
Official event partner

Tijdens de Twentse Fiets4daagse leer je de prachtige Twentse omgeving kennen als nooit tevoren, zo op je stalen ros! Wij steunen dit event al jaren lang met onze servicebus!

Meer informatie
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport