Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Arrangement: Photoshops

Een dagje touren, Almelo ontdekken en dat samen mét een spelelement!
Dit arrangement is nog niet te boeken. Binnenkort beschikbaar!

Wil je wat te doen hebben tijdens je fietstocht? Een leuk spelelement en eventueel zelfs strijden voor dat plekje bovenaan het scoreboard? Dat kan met de Photoshops challenge! Lekker op jacht naar QR codes!

Wat kun je verwachten?
Dit arrangement heeft verder geen beperkingen en kan dus iedere dag gedaan worden zonder ver vooraf te moeten boeken. Ten behoeve van een kleine voorbereiding is het voor onszelf wel prettiger om even van te voren via de site te boeken, dan hebben we wat tijd vooraf om het e.e.a. klaar te leggen!

Jullie vertrekken vanaf onze locatie in Almelo en krijgen een kaart mee met gebieden waar je een QR code kunt vinden. Deze codes zitten op stickers die bij lokale ondernemers of monumenten op de gevel zijn geplakt. Vooraf bepalen jullie een team naam (of meerdere?) welke wij invoeren in ons systeem. Vervolgens ga je op jacht naar de QR codes, scan deze met een telefoon, voer jullie team code in en los de puzzel op. Voor iedere gescande QR code ontvang je 2 punten en voor de puzzel een bonuspunt. Het team met de meeste punten wint de challenge. Naast de puntentelling telt ook de tijd mee, de volgorde van de QR codes maakt niet uit. Het is uiteraard geen enkele verplichting om het binnen een tijd te halen; jullie kunnen ook alleen gebruik maken van het spel- en zoekelement. De uitslagen van de teams verschijnen op deze pagina en worden ieder jaar gereset! Arrangement: De kosten voor het Photoshops QR Challenge arrangement zijn 3,00 euro per persoon exclusief de huur van het gekozen voertuig. Oftewel; voor een reguliere fiets betaald u 12,00 euro per persoon, voor een e-bike 28,00 euro per persoon, enzovoort...

Er zitten verder geen verplichtingen aan dit arrangement. De QR codes die je vind bij ondernemers zijn veelal lokale, leuke, toffe winkels of monumenten. Er hoeven geen bijkomende kosten te zijn, maar jullie vullen de dag in precies zoals jullie willen!

Voor onze arrangementen geldt dat deze online geboekt dienen te worden, het liefst zo vroeg mogelijk maar uiterlijk 24 uur van te voren. In het geval van arrangementen moeten werken wij veelal samen met partners in en rondom Almelo. Omdat deze partners een boeking moeten kunnen voorbereiden is het noodzakelijk dat we op tijd aangeven dat er huurders in aantocht zijn.

Via onderstaande formulier kunt u gemakkelijk een arrangement bij ons aanvragen. Zo snel mogelijk na aanvraag zullen wij een e-mail bericht sturen waarin we reactie geven op uw verzoek voor een arrangement. Als alles mogelijk is sturen we direct een betaallink mee voor uw boeking. Na ontvangst van een aanbetaling (of na keuze het hele bedrag) is de boeking goedgekeurd en definitief. Uiteraard ontvangt u hier bericht over!
Na het versturen van dit formulier nemen wij de aanvraag in behandeling en nemen wij contact met u op. De boeking is niet direct definitief, want dit afhankelijk van beschikbaarheid van meerdere partijen. We streven er naar u zo snel mogelijk bericht te geven.

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo

Verblijf je in het Theaterhotel? Huur jouw tweewieler gemakkelijk via de receptie van het hotel. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptioniste!

Website bezoeken
Huis van bewaring

Huis van bewaring

Slapen in een gevangenis en touren op onze tweewielers... Top combinatie! Vraag de receptie om de mogelijkheden dankzij onze samenwerking!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Erve Henderikshoeve

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de kleine camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Taveerne 't Wetshuys

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo?! Ga eens langs bij Torino in het centrum voor heerlijke chocolade, andere lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Deksels! Lunchroom

Heerlijke lunch en tapas bij Deksels! in Almelo! Een Zuid-Amerikaanse gastvrijheid en kwaliteit met een grote glimlach! Ervaar de ongedwongen sfeer.

Website bezoeken
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport