Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport

Arrangement: Trolleymolley

Een compleet verzorgd weekendje weg voor twee tot vier personen!
Dit arrangement is nog niet te boeken. Binnenkort beschikbaar!

Zin in een compleet weekendje weg met je partner of het gezin? Ons Trolleymolley arrangement is helemaal geschikt! Wij regelen het vervoer, de routes en de overnachtingen voor jullie. We vertellen vooraf niet waar jullie naartoe gaan, dit hoor je pas op de dag zelf, maar we kunnen je verzekeren dat het iedere keer weer een ander soort plekje is waar je terecht komt. Avontuurlijk en super gezellig; een weekendje die je lang bijblijft! Krijg je er al zin in?

Wat kun je verwachten?
Het Trolleymolley arrangement is uitsluitend te boeken via onze website en gezien de voorbereiding en beschikbaarheid dient dit minimaal een week van te voren te gebeuren. Na je boeking nemen wij contact met je op om hem definitief te bevestigen!

Je start dit arrangement bij ons op locatie in Almelo op de vrijdagmiddag rond 16:00 uur na keuze. We overhandigen hier jullie gekozen voertuigen, geven een korte uitleg over hoe alles werkt en jullie krijgen van ons de route en de vouchers voor de overnachtingen.

De eerste overnachting is redelijk in de buurt zodat jullie niet pas 's avonds laat aankomen. Na een nacht heerlijk slapen vertrekken jullie de volgende ochtend weer, op weg naar de volgende locatie! Deze zaterdag zijn jullie een mooi eind op weg met de gekozen tweewieler, tourend door het Twentse landschap en genieten van alles wat het te bieden heeft. In de loop van de dag komen jullie aan op de tweede locatie waar jullie overnachten met genoeg tijd om lekker uit te rusten en te genieten van het gezelschap voordat jullie in bed zullen kruipen! Zondag is de laatste dag waarin jullie terug rijden richting Almelo met wederom een prachtige route. In Almelo overnachten jullie voor de derde keer op een unieke locatie. Maandagochtend kunnen jullie in de morgen weer uitchecken en jullie weg vervolgen. Een heerlijk avontuurlijk, bewegelijk en gezellig weekend dus!

Let er wel op dat de prijs is gebaseerd op overnachtingen en voertuigen, zonder eventuele maaltijden en andere versnaperingen. Arrangement: De kosten voor dit avontuurlijke arrangement zijn 125,00 euro per persoon exclusief de huur van het gekozen voertuig. Oftewel; voor een reguliere fiets betaald u 134,00 euro per persoon, voor een e-bike 150,00 euro per persoon, enzovoort...

Er zitten verder geen verplichtingen aan dit arrangement. De prijs is gebaseerd op drie overnachtingen en dus de huur van het gekozen voertuig, er zitten verder geen maaltijden en/of andere bijzaken bij in. Deze zijn voor eigen kosten.

Voor onze arrangementen geldt dat deze online geboekt dienen te worden, het liefst zo vroeg mogelijk maar uiterlijk 24 uur van te voren. In het geval van arrangementen moeten werken wij veelal samen met partners in en rondom Almelo. Omdat deze partners een boeking moeten kunnen voorbereiden is het noodzakelijk dat we op tijd aangeven dat er huurders in aantocht zijn.

Via onderstaande formulier kunt u gemakkelijk een arrangement bij ons aanvragen. Zo snel mogelijk na aanvraag zullen wij een e-mail bericht sturen waarin we reactie geven op uw verzoek voor een arrangement. Als alles mogelijk is sturen we direct een betaallink mee voor uw boeking. Na ontvangst van een aanbetaling (of na keuze het hele bedrag) is de boeking goedgekeurd en definitief. Uiteraard ontvangt u hier bericht over!
Na het versturen van dit formulier nemen wij de aanvraag in behandeling en nemen wij contact met u op. De boeking is niet direct definitief, want dit afhankelijk van beschikbaarheid van meerdere partijen. We streven er naar u zo snel mogelijk bericht te geven.

De partners van Fietsverhuur Almelo

Samenwerken om jullie een prachtige tijd in Almelo en omgeving te geven!

arrow_back_ios
Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo

Verblijf je in het Theaterhotel? Huur jouw tweewieler gemakkelijk via de receptie van het hotel. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptioniste!

Website bezoeken
Huis van bewaring

Huis van bewaring

Slapen in een gevangenis en touren op onze tweewielers... Top combinatie! Vraag de receptie om de mogelijkheden dankzij onze samenwerking!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Erve Henderikshoeve

Het geruis van de bomen, het vrolijke getsjilp van de vogels... Kom tot rust op de kleine camping Erve Henderikshoeve aan de rand van Almelo!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Taveerne 't Wetshuys

In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenallee, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een intiem diner maar ook voor een kop koffie!

Website bezoeken
Torino chocolatier

Torino chocolatier

Een lekker aandenken meenemen vanuit het mooie Almelo?! Ga eens langs bij Torino in het centrum voor heerlijke chocolade, andere lekkernijen, koffie en thee!

Website bezoeken
Deksels! Lunchroom

Deksels! Lunchroom

Heerlijke lunch en tapas bij Deksels! in Almelo! Een Zuid-Amerikaanse gastvrijheid en kwaliteit met een grote glimlach! Ervaar de ongedwongen sfeer.

Website bezoeken
arrow_forward_ios
Almelo
Union Fietsen
Popal Fietsen
Bimas Bikes
Johann Bikes
Urban Iki
New Looxs
Polisport